Kogus: 4-le
Valmistamise aeg: 30 minutit + liha marineerimine
üleöö
Mõnus värviline ning maitsev grilliroog.
Magus-küüslauguses marinaadis kana ning värvilised köögiviljad on mõnusaks
kergeks roaks imelisse suveõhtusse.
Koostisosad:
600 g broilerifileed
150 g šampinjone
1 tk punast, kollast paprikat
100 g värvilisi kirsstomateid
2 tl õli
soola ja musta pipart maitsestamiseks
Marinaadiks:
3 küüslauguküünt
25 g sojakastet
25 g magusat tšillikastet
100 g keefiri
2 tl suhkrut
Purusta küüslauguküüned ning sega kokku
ülejäänud marinaadi koostisosadega.
Lõika kana ca 3x3 cm suurusteks tükkideks.
Sega kana marinaadiga ning jäta maitsestuma külmkappi üleöö.
Järgmisel päeval lõika köögiviljad kanaga
umbes ühesuurusteks tükkideks. Sega tükeldatud köögiviljad ja seened õliga ning
maitsesta soola ja pipraga. Torka köögiviljad ja seened vaheldumisi kanaga
varraste otsa. Küpseta vardaid grillil kuni kana on küpsenud ning mõnusalt
pruunistunud.
Retsept valmis koostöös Coop-iga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar