See kook on valmistatud ilma jahu ja suhkruta. Magustamiseks on kasutatud banaani ja vahtrasiirupit.
Koogipõhi:
25 g mandleid
15 g India pähkleid
30 g datleid
Vajadusel kuni 1 spl vett (ära pane korraga tervet kogust)
1. Purusta pähklid, mandlid ja datlid köögikombainis. Vajadusel lisa vett, et segu hakkaks kokku kleepuma.
2. Suru segu koogivormi põhja.
3. Kasuta lahtikäivat koogivormi läbimõõduga 12 cm.
25 g mandleid
15 g India pähkleid
30 g datleid
Vajadusel kuni 1 spl vett (ära pane korraga tervet kogust)
1. Purusta pähklid, mandlid ja datlid köögikombainis. Vajadusel lisa vett, et segu hakkaks kokku kleepuma.
2. Suru segu koogivormi põhja.
3. Kasuta lahtikäivat koogivormi läbimõõduga 12 cm.
Täidis:
1 banaan
200 g Alma Muah maitsestamata jogurtit
2 sl vahtrasiirupit
1 tl želatiini
1 spl vett
0,5 dl külmutatud vaarikaid
1. Purusta banaan.
2. Lisa jogurt, vaarikad, vahtrasiirup ja chia seemned.
3. Lahusta želatiin vees ja sulata kuni želatiin on täielikult sulanud. Kõige paremini saad seda teha mikrolaineahjus.
4. Lase želatiini segul jahtuda ja lisa jogurti-banaanisegule.
5. Lisa segu koogivormi datli-pähklipõhjale ja lase külmkapis seista üleöö.
1 banaan
200 g Alma Muah maitsestamata jogurtit
2 sl vahtrasiirupit
1 tl želatiini
1 spl vett
0,5 dl külmutatud vaarikaid
1. Purusta banaan.
2. Lisa jogurt, vaarikad, vahtrasiirup ja chia seemned.
3. Lahusta želatiin vees ja sulata kuni želatiin on täielikult sulanud. Kõige paremini saad seda teha mikrolaineahjus.
4. Lase želatiini segul jahtuda ja lisa jogurti-banaanisegule.
5. Lisa segu koogivormi datli-pähklipõhjale ja lase külmkapis seista üleöö.
Retsept valmis koostöös Valio Eesti AS-iga https://www.valio.ee/
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar