pühapäev, 8. aprill 2018

Kohvi ja valge šokolaadimousse, Vana Tallinn Marzipan Cream vahuga ja vaarika kastmega.

Minu amps ahvatlust #minumarzipan

Kohvi ja valge šokolaadimousse:
100g valget šokolaadi
75 g vahukoort
1 tl lahustuvat kohvipulbrit
1 tl želatiini
1 spl vett
125 g vahukoort
1. Sulata valge šokolaad koos 75 g vahukoorega ning lisa lahustuva kohvipulber. Sega korralikult, et kohvipulber lahustuks.
2. Lahusta 1 tl želatiini vees. Saadud segu lisa sooja šokolaadisegusse ja sega kuni želatiin on täielikult sulanud.
3. Jahuta segu ja lisa vahustatud 125 g vahukoort. Sega õrnalt.
4. Pane segu magustoidu pokaalide põhja ja lase segul külmkapis tarduda.

Vana Tallinn Marzipan Cream vaht:
1 dl Vana Tallinn Marzipan Cream´i
1 tl želatiini
1 spl vett
100 g vahukoort
1.Lahusta 1 tl želatiini vees. Sulata segu kuni želatiin on sulanud. Kõige parem on seda teha mikrolaineahjus.
2. Jahuta sulatatud želatiini segu ja lisa liköörile.
3. Vahusta vahukoor ja lisa õrnalt segades likööri-želatiini segule.
4. Pane segu magustoidu pokaalidesse kohvi ja valge šokolaadi mousse kihile ja lase külmkapis tarduda.

Vaarika kaste:

200 ml vaarikaid
1 spl suhkrut
0,5 dl vett
1. Keeda vaarikad, suhkur ja vesi madalal kuumusel ca 5-7 minutit.
2. Hõõru segu läbi sõela.
3. Lase kastmel jahtuda
4. Lisa kaste magustoidule vahetult enne serveerimist.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar