kolmapäev, 7. aprill 2021

Kolme juustu ahjupasta krõbeda saiapuruga

 

Kogus 4-le

Valmistamisaeg ca 60 minutit


Koostisosad:

400 g hakkliha

1 sibul, peeneks hakitud

3 küüslauguküünt, purustatud

soola

purustatud musta pipart

300 g pastat- sobib hästi Coop Pasta Shells 100% durum

4 tomatit

200 g Ricottat

40 g Parmesani, riivitud

75 g Coop Eesti riivjuustu

60 g vanemat saia+ 30 g võid, purustatud peenemaks ja röstitud pannil võis

 

Kuumuta ahi 190 C-ni.

Keeda pasta ning kurna. Jäta osa pasta keeduveest alles.

Prae pannil hakkliha koos sibula ja küüslauguga ning maitsesta soola ja pipraga.

Lisa pannile hakkliha juurde tükeldatud tomatid, ricotta ning sortsuke pastakeeduvett, et muuta kastet vedelamaks. Kõige lõpus lisa Parmesani juust ja Hüva riivjuust ning keedetud pasta. Vajadusel maitsesta veel soola ja pipraga.

Määri ahjuvorm/ahjuvormid õliga ning lisa sinna saadud segu. Kata ahjuvormid saiapuruga. Küpseta ahjus katmata ca 25 minutit või kuni vorm ilusalt kuldpruun.

 Retsept valmis koostöös Coop-iga.





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar