Kogus 4-le
Valmistamisaeg
ca 60 minutit
Koostisosad:
400 g hakkliha
1 sibul, peeneks hakitud
3 küüslauguküünt, purustatud
soola
purustatud musta pipart
300 g pastat- sobib hästi Coop Pasta Shells 100% durum
4 tomatit
200 g Ricottat
40 g Parmesani, riivitud
75 g Coop Eesti
riivjuustu
60 g vanemat saia+
30 g võid, purustatud peenemaks ja röstitud pannil võis
Kuumuta ahi 190 C-ni.
Keeda pasta
ning kurna. Jäta osa pasta keeduveest alles.
Prae pannil
hakkliha koos sibula ja küüslauguga ning maitsesta soola ja pipraga.
Lisa pannile
hakkliha juurde tükeldatud tomatid, ricotta ning sortsuke pastakeeduvett, et
muuta kastet vedelamaks. Kõige lõpus lisa Parmesani juust ja Hüva riivjuust
ning keedetud pasta. Vajadusel maitsesta veel soola ja pipraga.
Määri
ahjuvorm/ahjuvormid õliga ning lisa sinna saadud segu. Kata ahjuvormid
saiapuruga. Küpseta ahjus katmata ca 25 minutit või kuni vorm ilusalt
kuldpruun.
Retsept valmis koostöös Coop-iga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar