Jamie Oliver, Osso Buco ja slow cooker.
Mis neid kolme ühendab?
Vastus lihtne- pühapäevane õhtusöök. 😀
Näpsasin Jamie Oliveri lehelt https://www.jamieoliver.com/…/member-rec…/recipe-detail/995/ Osso Buco retsepti, tuunisin pisut maitseid ja kasutasin ahju asemel slow cookerit.
Panin mitmekordse koguse küüslauku, lisasin tubli portsu pruuni rafineerimata suhkrut ja suure peotäie kappareid kastmesse.
Slowcookeris küpsetasin segu 6 tundi. Tulemuseks oli maitseküllane roog.
Serveerisin porgandi ja kartuli pudruga.
Pudru valmistasin lihtsalt. Keetsin kartulid ja porgandid koos pehmeks. Kartul keeb kiiremini ja porgandist jäävad pudru sisse kõvemad ning suuremad tükid, mis annavad mõnusa konsistentsi. Porgand annab pudrule ka meeldivalt magusa maitsevarjundi. Peale porgandi ja kartuli purustamist lisasin pisut 35% vahukoort nii, et puder ei oleks vedel.
Pudru valmistasin lihtsalt. Keetsin kartulid ja porgandid koos pehmeks. Kartul keeb kiiremini ja porgandist jäävad pudru sisse kõvemad ning suuremad tükid, mis annavad mõnusa konsistentsi. Porgand annab pudrule ka meeldivalt magusa maitsevarjundi. Peale porgandi ja kartuli purustamist lisasin pisut 35% vahukoort nii, et puder ei oleks vedel.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar