esmaspäev, 15. jaanuar 2018

Pasta krevettide ja peterselliõliga



Üks lihtne ja uskumatult maitsev pastaroog esmaspäeva õhtusse:)

300 g spagette
2 sl oliivõli
100 g võid
6 suuremat küüslaugu küünt
3 sl magusat tšilli kastet (sweet chili sauce)
300 g eelkeedetud ja kooritud krevette
maitseks soola ja pipart
70 g riivitud Forte juustu
3 spl peeneks hakitud lehtpeterselli
1 spl sidrunimahla
Peterselliõli jaoks blenderda 100 g õli ja suurem punt (ca 25 g) lehtperselli lehti ühtlaseks massiks. Lase segu läbi sõela ja kasuta toidu maitsestamiseks ja kaunistamiseks.
1. Keeda spagetid vastavalt juhistele. Kurna ja tõsta kõrvale
2. Kuumuta pannil oliivõli ja 25 g võid. Lisa küüslauk ja kuumuta pisut. Lisa magus tšillikaste ja krevetid. Kuumuta mõned minutid. Sega ja maitsesta soola ja pipraga.
3. Lisa pasta, ülejäänud või, Parmesan ja petersell. Sega korralikult. Kõige lõpuks lisa sidrunimahl. Serveeri soojalt koos mõne teelusikatäie peterselliõliga.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar