Toskaana toidureisi retsept nr.33
Midagi tõeliselt head ja eriti nüüd kus tomateid on kuhjas. Otsetõlkes siis leib koos tomatitega.
2 sibulat, hakitud peeneks
1 porgand, peeneks hakitud
4 küüslaugulküünt
3 spl oliivõli
8 viilu pisut kõvaks läinud Ciabattat
ca 500 ml köögiviljapuljongit
10 tomatit seemned eemaldatud ja hakitud
15-20 basiilikulehte, rebitud tükkideks
soola ja musta pipart maitseks
Hauta sibulat, küüslauku ja porgandit keskmisel kuumusel pannil. Kui need on valmis, siis lisa leib köögiviljade peale. Lisa ca 200 ml puljongit ning lase keema tõusta. Samal ajal rebi leib kahvliga tükkideks. Lase keeda kuni leib imab kõik niiskuse sisse ning lisa siis ülejäänud puljong, tomat, basiilik, sool ja pipar. Lase keeda 15 minutit, kuni supp on paks ja sametjas.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar