kolmapäev, 11. märts 2020

Fenkoli ja tsitruste salat

Toskaana toiduretsept nr. 7
Mõnud värske ja kerge salat, millest jätkub kolmele

pool fenkolit, viilutatud õhukeseks. 
2 väikest punast apelsini, kooritud, viilutatud ja seemned eemaldatud
1 mandariin, kooritud, viilutatud ja seemned eemaldatud
pool punast sibulat, hakitud
1 sidruni koor riivitud
1 apelsini koor riivitud

Salatikaste
4 sl oliivõli
2 sl šampanja äädikat
väikese mandariini mahl
soola ja piprat maitsestamiseks
sidrunimahla

Pane fenkol koos apelsini ja mandariinitükkidega kaussi. Lisa sibul, riivitud tsitruste koored ja maitsesta soola ja pipraga. Väikeses kausis sega kokku salatikastme koostisosad.
Kalla kaste salatile ja sega kergelt. Pane salat serveerimisalusele ja kaunista fenkoli lehtedega.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar