kolmapäev, 19. mai 2021

Lõhe ja redise ceviche

Mõnus eelroog neljale. 


Vaja läheb:

500 g  puhastatud ja nahata lõhefileed

2 suuremat laimi või 3 väiksemat

pisike kimp murulauku

1 tl tšillihelbeid

10 redist õhukeselt viilutatud

2 sl oliivõli

2 tl suhkrut

soola

Tükelda lõhe 1 cm suurusteks kuubikuteks. Haki murulauk peenikesteks tükkideks. Riivi ühe laimi koor ja pigista kõikidest laimidest välja mahl. Pane kaussi lõhe, murulauk, tšillihelbed, suhkur, laimikoor ja laimimahl. Sega korralikult segamini ja lase ca 15 minutit maitsestuda. 

Lisa maitse järgi soola ningviilutatud redised ja pane segu serveerimisalusele. Nirista kalale oliivõli ning serveeri  koos roheliste võrsete ning lilleõitega.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar