Retsept on 4-le
Valmistamisaeg ca 20 minutit + kruupide keetmine 30 minutit (selle võib eelmisel päeval teha ja kruupe üleöö külmkapis hoida)
125 g keetmata
odrakruupe
150 g aurutatud
Hüva peeti
85 g (1 pakk)
Frillice salatit
1 avokaado
100 g
kirsstomateid
50 g rediseid
300 g
broilerifileed+ praadimiseks õli ning maitsestamiseks soola ja purustatud musta
pipart- soovi korral võid lisada kurkumit (see annab ilus kollase värvi)
2 tl Chia
seemneid
2 spl
kõrvitsaseemneid
Salatikastme
koostisosad:
4 spl Coop
Ekstra neitsioliivõli
2 spl
valgeveiniäädikat
1 purustatud
küüslaugu küüs
1 tl suhkrut
Maitsestamiseks
soola ja purustatud musta pipart
Keeda
odrakruubid ja jahuta keedetud kruubid.
Riivi
aurutatud peet.
Rebi salat
suupärasteks tükkideks.
Koori ja
viiluta avokaado.
Lõika
kirsstomatid pooleks.
Viiluta
redised õhukesteks viiludeks.
Prae pannil suupärasteks tükkideks lõigatud broilerifilee. Maitsesta see soola ja musta pipraga. Soovi korral võid ilusa kollase värvuse andmiseks lisada broilerifileetükkidele kurkumit.
Salatikastme valmistamiseks sega kõik kastme koostisosad ühtlaseks seguks.
Jaga kõik
salatikoostisosad neljale salatitaldrikule ja jaota ka salatikaste ühtlaselt
nelja taldriku vahel.
Retsept valmis koostöös Coop-iga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar