Pidulik ja
maitsev roog kanalihast koos koorese kastmega. See roog sobib ehtima igat
pidulauda.
Kogus: 6 rulli
Valmistamise aeg:
ca 45 minutit
Koostisosad:
550 g (6 tk) broilerikintsuliha
0,5 tl (2 g)
soola
60 g punast
paprikat (lõigatud kuueks ühesuuruseks kangiks)
Peotäis lehtpetersellilehti
( ca 20 g)
60 g (3 tk) Pik-Nik
juustupulki
200 g viilutatud Ameerikapärast toorsuitsupeekonit
20 g toiduõli praadimiseks
300 ml vahukoort
300 ml vett
Laota broileri
kintsuliha lõikelauale ning pehmenda seda mõlemalt poolt lihahaamriga. Raputa
kintsuliha sisemistele pooltele soola ning aseta iga lihatükile paprikakang,
pikuti pooleks lõigatud juustupulk ning
paar oksakest lehtpeterselli. Rulli lihatükki nii, et paprika, juust ja
petersell jääksid ilusti rulli keskele. Nüüd mässi tugevalt ümber rullide
viilutatud toorsuitsupeekon, see aitab rullidel ka praadimise ajal ilusti koos
püsida.
Prae saadud rulle
pannil õli sees igalt küljelt nii, et need oleksid mõnusalt kuldpruunid. See
võtab aega ca 5-7 minutit.
Lisa pannile
vahukoor ja vesi ning hauta rulle kaane all ca 15-20 minutit. Eemalda kaas ja
hauta ilma kaaneta veel ca 5 minutit, et kaste pisut pakseneks.
Serveerimisel
raputa rullidele hakitud lehtpeterselli ja paprikatükke.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar